Serviceavtal

Serviceavtal

Vi förstår att det kan vara utmanande att hålla reda på alla aspekter som rör drift, uppdateringar, licenser och säkerhet för din hemsida. Med vår serviceavtal tar vi hand om alla dessa uppgifter åt dig.

Serviceavtal

Genom att erbjuda en smidig ägandeprocess för er hemsida, skapar vi långvariga kundrelationer.
Vi har tagit hand om alla aspekter så att ni kan ägna er åt annat.

* Alla priser är i exklusive moms och i Svenska Kronor (SEK). Ingen bindningstid (Serviceavtalet har ingen bindningstid, du kan säga upp när du vill). Det är 3 månaders uppsägningstid på alla våra serviceavtal.

Serviceavtal – S innefattar uppdatering av WordPress, tillägg, backups, grundläggande säkerhetsövervakning och tips & råd när det kommer till webbplatsen.

Vi gör all uppdatering samt backup ca 1 gång i månaden.

Pris: 990 kr / Månad

Serviceavtal – M innefattar uppdatering av WordPress, tillägg, backups, grundläggande säkerhetsövervakning och tips & råd när det kommer till webbplatsen. Det ingår även säkerhetskontroller, prioriterad support samt återställning av backup vi ett allvarligt fel.

Vi gör all uppdatering samt backup ca 1 gång i veckan.

Pris: 1390 kr / Månad

Serviceavtal – L innefattar uppdatering av WordPress, tillägg, backups, grundläggande säkerhetsövervakning och tips & råd när det kommer till webbplatsen. Det ingår även säkerhetskontroller, prioriterad support, driftövervakning, prestandaoptimering samt återställning av backup vi ett allvarligt fel.

Det ingår dessutom 1 utvecklingstimme i månaden att spendera hur du vill. Som t.ex textändringar, byta bilder, lägga till nya produkter osv.

Detta paket passar alldeles utmärkt till dig som vill ha en mer aktiv webbmaster och extra hjälp med hemsidan.

Vi gör all uppdatering samt backup ca 1 gång per dag.

Pris: 1790 kr / Månad

Serviceavtal – Custom innefattar en skräddarsydd plan för din hemsida. Vi sammanställer ett serviceavtal efter era behov.

Har ni något speciellt ni vill uppdatera? Hör av er via formuläret nedan eller via mail så kommer vi tillsammans fram till en lösning!

Pris: Offert / Månad

Beställ ett serviceavtal

Uppdatering av wordpress & plugins
Uppdatering av system

Genom att kontinuerligt uppdatera WordPress och dess plugins ser vi till att ni alltid har tillgång till de senaste funktionerna och att eventuella säkerhetshål åtgärdas.

Backup
Backup
För att garantera maximal trygghet genomför vi backuper av din webbplats.
Mejlsupport & Telefonsupport
Fri och prioriterad support
Med Supportavtalet kan ni kontakta oss via telefon eller e-post helt kostnadsfritt. Ni blir prioriterade och får den hjälp ni behöver.
Säkerhet
Säkerhet

Vi ser till att er säkerhet är ständigt övervakad för att förhindra intrång från hackare eller andra obehöriga.

Tema- och Pluginlicenser
Licenser för mjukvara

I Supportavtalet ingår vår version av WordPress samt licens för tillägg som ger utökad funktionalitet.

Generell underhåll
Återställning

Fri återställning från våra backuper som vi tar löpande.